Staj Yapacak Öğrencilerimize Önemle Duyurulur !!!

Korona virüs pandemi koşulları devam ettiği için stajların uygulanması ile ilgili aşağıdaki kararlar alınmıştır.

STAJ 1 (3.sınıf yaz tatili),

• Stajın fiziken yapılma zorunluluğu pandemi nedeniyle ortadan kalkmıştır.
  • İsteyen öğrenciler pandemi koşullarında tüm sorumluluğu üzerine alarak stajı fiziken yapabilirler. Stajını fiziken yapmak isteyenler 5 Temmuz 2021 Pazartesi günü başlayıp, 13 Eylül 2021 Pazartesi günü sonunda bitiş olacak şekilde 44 iş günü boyunca stajını yönetmelik gereği bir serbest eczanede yapmak zorundadırlar. Bu tarihlere uyulması zorunlu olup, gerekli evraklar fakültemiz web sayfasında bulunmaktadır. Stajını fiziken eczaneye giderek yapmak isteyenlerin SGK girişlerinin yapılabilmesi için evraklarını 21 Haziran 2021 gününe kadar fakültemiz öğrenci işlerine elden yada posta yoluyla ulaştırmaları gerekmektedir.
  • Stajını fiziken yapmak istemeyenler sadece STAJ 1 Raporunu, bir eczaneyi kısa ziyaretler veya telefon ile bilgi alarak ve araştırma yaparak dolduracaklardır.
  • Stajı fiziken yapan öğrenciler staj bitiş evraklarını ve STAJ 1 raporunu, stajı fiziken yapmayan öğrenciler ise sadece STAJ 1 raporunu 2021-2022 akademik takvimin ilk haftasında fakültemize teslim edeceklerdir.
  • İlgili staj izleme komitesi: Hatice Gül ANLAR, Volkan KARACAOĞLAN, Leyla KAYA

STAJ 2 (4.sınıf yaz tatili)

• Stajın fiziken yapılma zorunluluğu pandemi nedeniyle ortadan kalkmıştır.
  • İsteyen öğrenciler pandemi koşullarında tüm sorumluluğu üzerine alarak stajı fiziken yapabilirler. Stajını fiziken yapmak isteyenler 5 Temmuz 2021 Pazartesi günü başlayıp, 13 Eylül 2021 Pazartesi günü sonunda bitiş olacak şekilde 44 iş günü boyunca stajını bir serbest eczane, hastane, endüstri veya staj yönergesinde belirtilen diğer yerlerde yapmak zorundadırlar. Bu tarihlere uyulması zorunlu olup, gerekli evraklar fakültemiz web sayfasında bulunmaktadır. Stajını fiziken ilgili yere giderek yapmak isteyenlerin SGK girişlerinin yapılabilmesi için evraklarını 21 Haziran 2021 gününe kadar fakültemiz öğrenci işlerine elden yada posta yoluyla ulaştırmaları gerekmektedir.
  • Stajını fiziken yapmak istemeyenler sadece STAJ 2 raporları içerisinden bir tanesini seçerek kısa ziyaretler veya telefon ile bilgi alarak ve araştırma yaparak dolduracaklardır.
  • Stajı fiziken yapan öğrenciler staj bitiş evraklarını ve STAJ 2 raporunu, stajı fiziken yapmayan öğrenciler ise sadece STAJ 2 raporunu 2021-2022 akademik takvimin ilk haftasında fakültemize teslim edeceklerdir.
  • İlgili staj izleme komitesi: Elif ÇINAR, Çınar SEVERCAN, Gülay DİLEK

STAJ 3 (5.sınıf bahar dönemi)

• İlgili öğrenciler staj bitiş evrakları ve STAJ 3 raporunu en geç 28 Mayıs tarihinde fakültemiz öğrenci işlerinde olacak şekilde elden yada posta yoluyla ulaştırmaları gerekmektedir.
  • İlgili staj izleme komitesi: A.Ceylan HAMAMCIOĞLU, Engin KAPLAN, Mostafa NORIZADEHTAZEHKAND