2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları

Kurumumuz Bilim İnsanı Destek ProgramlarıBaşkanlığınca ön lisans ve lisans öğrencilerinin,ülkemizin ihtiyaç duyduğu tüm alanlarda bilimsel çözümler üretmelerini ve bu doğrultuda bilgi ve becerilerini arttıracak projeler geliştirmelerini teşvik etmek amacıyla 2242 Üniversite ÖğrencileriAraştırma Proje Yarışmaları düzenlenmektedir. 2021 yılında dokuzuncu kez düzenlenecek olan söz konusu yarışmanınilanı www.tubitak.gov.tr/bideb/2242 adresinde yayınlaşmış olup, başvurular 09 Nisan – 04 Haziran 2021 tarihleri arasında e-bideb.tubitak.gov.tr adresinden çevrimiçi olarak alınacaktır.AkıllıŞehirler ve Ulaşım, Bilgi ve İletişim Teknolojileri, Eğitim, Enerji ve Çevre, Gıda ve Tarım, Makine İmalatı ve Otomotiv, Sağlık, Savunma, Uzay ve Havacılık, Sosyal Yenilikçilik ve Girişimcilik kategorilerinde düzenlenmekte olan yarışmamızın ilanı www.tubitak.gov.tr/bideb/2242 adresinde yayınlaşmış olup, başvurular ebideb.tubitak.gov.tr adresinden çevrimiçi olarak alınmaktadır.