"Türkiye’nin Avrupa Birliği Kimyasal Madde Yönetmeliklerinden Kaynaklanan Bor Sorunu" Sunumu

Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmasötik Toksikoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yalçın DUYDU 04.05.2018 saat 11.00 de Salon A'da "Türkiye’nin Avrupa Birliği Kimyasal Madde Yönetmeliklerinden Kaynaklanan Bor Sorunu" konulu bir konferans verdi.

Eczacılık Fakültesi Dekan Yrd. Dr. Öğr. Üyesi Yasin HAZER, Zonguldak Eczacı Odası Başkanı Ayşekül KARA ve Başkan Yardımcısı Esra GEYİKLİ, Fakültemiz öğretim üyeleri, öğretim elemanları ve öğrencilerinin ilgiyle dinlediği konferansta ülkemizin önemli yeraltı zenginliklerinden olan BOR hakkında bilgiler verildi.

Ayrıca Prof. Dr. Yalçın DUYDU'ya Eczacılık Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Yasin HAZER tarafından “Teşekkür Belgesi” takdim edildi.